2021-12-13 07:50:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Olyasmiken tépelődsz, amin már rég túl kellett volna tenned magad

Napi horoszkóp december 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egészen kellemes hétfői napra számíthatsz. Bizonnyal már többször előfordult az életedben, hogy valami rosszul kezdődött, aztán mégis egészen jól alakult végül minden, pontosan úgy, mint ahogy tervezted. Ez a hétfő is ilyen lesz a napi horoszkóp szerint.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Rengeteg munkád, vagy otthoni teendőd lesz hétfőn, de ez nem ok arra, hogy a barátokat, akik keresnek, felhívnak, mind elhessegesd magadtól. Egyeztess velük időpontot, amikor szabaddá tudod tenni magad, addig pedig igyekezz mielőbb végezni a munkával. Menni fog!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Párkapcsolatod mostanában új irányt vehet. Ez nem baj, főleg akkor, ha az elmúlt időszak rázósabb volt köztetek. Az új terveket viszont mindenképpen érdemes közösen egyeztetni a viták elkerülése végett. Jelenthet ez ugyanis költözést, gyermekvállalást, házasságot, de közös üzletet is...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál is érzékenyebb lehetsz hétfőn, de ezzel együtt az intuíciód is erősebb. Munkahelyeden talán jobb, ha magányosan egyedül dolgozol, így legalább nem veszed át a többiek rezgését. Társaság helyett este is inkább elvonulásra, szemlélődésre szólítanak téged az égiek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tudatosítani kell magadban, hogy a téged ért támadásra hajlamos vagy azonnal dühödten reagálni. Ez persze érthető, de vedd figyelembe, nem biztos, hogy szándékosan akar bántani, megszólni a másik. Reagálj hétfőn higgadtan, és vita helyett kezdeményezd te a tisztázó beszélgetést!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokkal tehetségesebb vagy, mint gondolod magadról. S ez azt is jelenti, hogy az önbizalmadon kellene erősíteni. De ezt csak a tapasztalat fogja megadni neked. Vágj bele már hétfőn, amit egy ideje tervezel! A siker meghozza az önbizalmat is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyobb anyagi biztonságban érezheted magad, és ez természetesen az érzelmi életedre is pozitívan hat. Persze azon mindenképpen dolgoznod kell, hogy ez a jövőben is így maradjon. Van valaki, aki ellen áskálódik. Ha jobban körbenézel, észre fogod venni az illetőt!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem volt egyszerű az elmúlt időszakod, és most sincs még vége a megoldandó feladatoknak. Sőt, szinte egyik feladat követi a másikat. Enne ellenére próbálj időt szakítani a feltöltődésre is, különben hamarosan kiégés fenyegeti. Hétfőn is találj valami örömöt magadnak!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagylelkű tanácsadó és útmutató vezéregyéniség vagy. Valóban nem méltatlanul követnek téged sokan és fogadják el a javaslataidat. Ez azonban nemcsak előnyökkel, hanem kötelességeket is jár. Hétfőn például azzal, hogy be kell tartanod az ígéretet, amit tettél korábban...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Elronthatja a kedvedet egy kellemetlen hír – de csak akkor, ha hagyod. Érdemes hétfőn picit jobban körbenézni, és nem engedni, hogy a félelem beszűkítse a tisztánlátásodat. Ez esetben ugyanis azonnal észreveszed, hogy mennyi jó is történik veled és körülötted.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyasmiken tépelődsz, amin már rég túl kellett volna tenned magad. Ha ezzel most felhagysz, még nagyon jó napod lehet, és az egész heted remekül alakul. A sors is bizonyítja, hogy néha csak egyszerűen el kell engedni azokat a dolgokat, amiket nem tudsz megoldani.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nyomasztólag hatnak rád az elintézetlen ügyek. Van, amit magad is meg tudsz oldani, de van, amihez elengedhetetlen a segítség. Gondolkozz el: vajon kit hívhatsz fel hétfőn, kire számíthatnál? A segítség neked is jár, ne félj kérni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: